Naklonska podloga za ležišče Stop-reflux je preverjen in stestiran izdelek za učinkovito olajšanje refluksa želodčne kisline med spanjem, kot tudi spalne apneje, smrčanja in migren. Pozitivne rezultate spanja v naklonu so potrdile številne klinične študije.

Pri izdelavi in testiranjih naklonske podloge Stop-reflux smo bili še posebej pozorni na izbiro optimalnega naklona ter optimalne tlačne trdnosti, gostote in dimenzij nosilnega materiala. Vsi ti faktorji so pomembni za dosego učinkovitosti zmanjšanja refluksa želodčne kisline ter hkrati zagotovitev dobrega udobja med spanjem. Pacienti se namreč ob pomanjkanju ustreznih izdelkov za takšno nastavitev ležišča večkrat poslužujejo improviziranih rešitev (podlaganje dodatnih blazin, dvig le zgornjega dela telesa itd.), kar pa ima pogosto za posledico kakšne druge zdravstvene težave (najbolj pogoste so bolečine v vratu, hrbtu ali kolkih ter slabše spanje in posledično kronična utrujenost).

Podloga Stop-Reflux je izdelana izključno iz kakovostnih in zdravju prijaznih materialov, kar potrjujeta tudi certifikata Oeko-Tex Standard 100 in CertiPUR, zato jo lahko z zaupanjem priporočite svojim pacientom. Na podlagi vseh dosedanjih izkušenj trdno verjamemo, da bo s spanjem na naši podlogi pri večini pacientov prišlo do izboljšanja simptomov.

 

ZAHTEVAJTE BROŠURE ZA PACIENTE

Če želite, da vam pošljemo brošure za paciente v vašo ordinacijo, prosimo da izpolnete spodnji obrazec.

 

Zahvaljujemo se vam za priporočanje podloge Stop-Reflux pacientom!