Projekt Stop Reflux je nastal kot pobuda pacientov, ki se soočamo s težavami gastroezofagealne refluksne bolezni (GERB, angl. GERD), z namenom ozaveščati o učinkovitih rešitvah za uspešno zdravljenje te bolezni ali vsaj ublažitev težav.

Te strani bodo vsebovale članke, raziskave, preglede kliničnih študij, zdravniška priporočila in protokole zdravljenja – tudi nekatera v naših krajih mogoče manj znana. Predstavljeni bodo tudi nekateri izdelki, ki so dokazano učinkoviti pri zdravljenju ali blažitvi refluksne bolezni. Zagotovili bomo, da bodo vsi izdelki, predstavljeni na naših straneh, vrhunske kvalitete, preverjeni in izdelani izključno iz zdravju prijaznih materialov.

Prvi izdelek, ki ga predstavljamo na naših straneh, je t.i. naklonska podloga, ki dokazano pripomore k znatnemu olajšanju refluksa želodčne kisline med spanjem. Poleg težav z refluksom ima spanje na nagnjenem ležišču zdravilne učinke tudi na nekatere druge zdravstvene težave, npr.: hiatalna hernija, spalna apneja, smrčanje, migrene in bolečine v hrbtu.

Dragi bralci naših strani, upamo, da vam bo vsebina v pomoč in da vam bodo naši izdelki pomagali olajšati vaše zdravstvene težave. Srčno vam želimo dobrega zdravja in počutja ter obilo uspehov na vseh vaših življenjskih področjih.